חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


באכש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באכש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי רולדת בשר (כתף מרכזי) חתוך לחתיכות בינוני קטן
2 בצלים גדולים
2 חבילות כוסברה (ניתן לשלב חבילה כוסברה + חבילה פיטרוזיליה)
4 כוסות אורז
מלח, פלפל,כורכום, כמון
שמן
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד שנהיה שקוף.
להוסיף את חתיכות הבשר ולטגן יחד.
להוסיף כ-3 כוסות מים ולבשל היטב את הבשר עד שמתרכך (כשעה + )
להוסיף את הירק (לאחר שנקצץ היטב)
לבשל יחד כ-10 דקות.
להוסיף ¾ כף מלח
½ כפית פלפל וכמון
½ כף כורכם.
לבשל כ 5 דקות
להוסיף 4 כוסות אורז
6 כוסות מים
לערבב ולבשל כמו כל אורז
בתאבון.
מגיש: צביה
מקור: יהודית אלקלעי
שתף את המתכון