חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בולמס בורקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סבלנות זה שם המתכון
בולמס בורקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סבלנות זה שם המתכון
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 ק"ג קמח
3 כוסות מים
קורט מלח
*ישנם כמה מילויים: תרד חצילים, גבינה.
למילוי גבינה
גבינת ריקוטה או חמד
גבינה מלוחה כלשהי אפשר בולגרית
גבינת כשקבל טורקי (אני מוסיף צפתית יבשה של קדוש)
1 ביצה
אני מוסיף קורנפלור לחיזוק על מנת שלא יצאו נוזלים
ממליחים ומלפלפים לפי הצורך
מערבבים הכל בקערה ומשפרים טעמים
חצילים
3 חצילים קלים וכהים קולים על האש אפשר עם נייר כסף
גבינה צפתית של קדוש מגורדת
גבינת כשקבל מגורדת
קורנפלור לחיזוק על מנת שהנוזלים של הגבינה לא יצאו
מערבבים הכול בקערה ומשפרים טעמים
תרד
שתי חבילות מנגולד(עלי סלק)
להוציא את הגבעול ולשטוף היטב
לקצוץ את העלים
גבינת כשקבל מגורדת
צפתית של קדוש מגורדת
קורנפלור לחיזוק
מערבבים הכול בקערה ומשפרים טעמים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
לשים הכל במיקסר עד שמקבלים בצק אחיד ולא דביק
לתת לבצק לנוח שעה בערך
ממלאים תבנית עם שמן (הרבה וגבוהה)
מכינים עיגולים בינונים ונותנים להם לשחות ולנוח בתבנית השמן
פותחים כל כדור על משטח משומן לבצק דק דק וגדול
אני נעזר במארוך לפתיחה ראשונית
מטפטפים מהשמן על הבצק לפני הקיפול
מקפלים בערך מהקצה 10 ס"מ (מן רצועה)
מניחים את המילוי לאורך הרצועה מגלגלים וסוגרים לשבלול
מגיש: yod12
מקור:
שתף את המתכון