חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בונגו - פרופיטרולים עם קצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בונגו - פרופיטרולים עם קצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
60 גרם חמאה
כוס וחצי מים
מלח
125 גרם קמח
4 ביצים
3 מיכלי שמנת מתוקה (750 מ"ל)
אבקת סוכר
150 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
1. שמים את המים בסיר גדול, מוסיפים את החמאה ומחממים עד שהיא נמסה.
2. מוסיפים מעט מלח ומוסיפים בבת אחת את כל הקמח.
3. מערבבים מייד עד שנוצרת עיסה גמישה.
4. ממשיכים לבשל על אש בינונית תוך כדי ערבוב במשך כ-10 דקות.
5. אחרי שכל המים נספגים והעיסה חלקה ואחידה ונפרדת בקלות מדופנות הסיר, מסירים מן האש.
6. מניחים להתקרר ומוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת.
7. מעבירים את העיסה לשקית הזלפה ויוצרים בצקיות על משטח משומן בתבנית אפייה.
8. אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות.
9. מקציפים חצי מכמות השמנת וממתיקים באבקת הסוכר.
10. מעבירים את הקצפת לשקית הזלפה וממלאים את הפרופיטרולים האפויים. אחרי שהם התקררו.
11. ממיסים את השוקולד במיקרוגל. מקציפים מעט את שארית השמנת ומערבבים עם השוקולד.
12. מסדרים את הפרופיטרולים בצורת פירמידה ושופכים עליהם את השמנת והשוקולד.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון