חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורגר אוונגרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בורגר אוונגרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בשר בקר (פלדה)
1 כף פטרוזיליה
½ כפית מלח
½ כפית פלפל לבן
4 פרוסות בייקון
1 פרוסת גבינה צהובה אמנטל
1 ביצה
אופן ההכנה
טוחנים את הבשר בטחינה גסה. מערבבים את הבשר הטחון עם הפטרוזיליה, המלח והפלפל ויוצרים ממנו כדור. צולים את הבשר במחבת או על הגריל ומשטחים את כדור הבשר תוך כדי צלייה. במחבת משומנת צולים את הבייקון עד שנהיה קריספי. מניחים את הבייקון על ההמבורגר (לאחר שנצלה היטב משני הצדדים לקבלת מידת הצלייה הרצויה) ומניחים על הבייקון את הגבינה. מכסים למספר דקות. מכינים ביצת עין בנפרד ולאחר הורדת הבורגר עם התוספות מהגריל מניחים עליו את העין. מגישים בלחמניית בורגר בתוספת חסה, בצל ועגבנייה.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת אוונגרד - כפי שהתפרסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון