חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורקס טורקי (בויוס) בסגנון "העגלה" "רמלה" "פנסו"
Votes: 2
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כן כן בורקס טורקי אורגינלי שחותכים לחתיכות מלווה בהאיראן (יוגורט לשתיה ) brמכינים את הבורקס מראש לא אפוי מקפיאים ובשבת בבוקר אופים בזמן שאופים קוצצים brסלט ערבי חותכים מלפפונים בסגנון אחלה ראה מתכון מוסיפים זית סורי חריף מאוד br(ראה מתכון) וחתיכת גבינת קשקבל והעולם נראה אחרת משהו 🙂
בורקס טורקי (בויוס) בסגנון "העגלה" "רמלה" "פנסו"
Votes: 2
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כן כן בורקס טורקי אורגינלי שחותכים לחתיכות מלווה בהאיראן (יוגורט לשתיה ) brמכינים את הבורקס מראש לא אפוי מקפיאים ובשבת בבוקר אופים בזמן שאופים קוצצים brסלט ערבי חותכים מלפפונים בסגנון אחלה ראה מתכון מוסיפים זית סורי חריף מאוד br(ראה מתכון) וחתיכת גבינת קשקבל והעולם נראה אחרת משהו 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
בורקס טורקי אורגינלי סגנון ה"עגלה" "רמלה"
החומרים
1 ק"ג קמח לבן לערך
2 כוסות שמן (לשרית הבורקס לאחר הכנת הבצק)
2 כוס מים
1 כוס סודה מבקבוק
1 כף חומץ
2 כפות שמן לבצק
כפית מלח
חומרים ל מלית תרד
חבילת תרד או קילו עלי מנגולד
קוביה גדולה של גבינה בולגרית
אופן ההכנה
הכנת מלית התרד:
חבילת תרד או קילו עלי מנגולד
קוביה גדולה של גבינה בולגרית
את התרד שותפים קוצצים מוסיפים את הגבינה הבולגרית קורט פילפל שחור אחד ביצה
אופן הכנת הבצק:
1. בקערה גדולה מניחים את כל החומרים פרט לקמח ולשמן
2. מתחילם לשפוך את הקמח בזירזוף עדין ואיטי תוך
בחישה לתוך הכלי עם הנוזלים לשים את הבצק -
זה כמעט קילו קמח עד לקבלת בצק נעים ולא דביק
3. מחלקים את הבצק לשלושה - או 24 כדורים קטנים מניחים בתוך כלי עמוק
מכוסה בשמן למנוחה של שעה לפחות (עדיף ללילה)
4. מרדדים את הבצק עם השמן לעלה דק מאוד. (אין לקמח את הקרש או השיש)
5. ממלאים במלית הרצויה מגלגלים ויוצרים צורת שבלול
מורחים ביצה מפזרים שומשום
אופים ב180 מעלות עד הזהבה כמובן בודקים שזה מבושל.
ניתן להכין אותם בשבלולים קטנים או גדולים לטעמכם
****
ניתן למלא בגבינה מעורבת
ניתן למלא בתפו"א
או כל מילוי שעולה בדעתכם
ניתן להקפאה לפני אפיה אופן האפיה אז שונה מכניסים לתנור במקסימום עוצמה
ל- 15 דקות מנקזים שמן מהתבנית מנמיכים ל180 עד שאפוי היטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון