חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


במיה ברוטב עגבניות "מעדן" נוסח חאלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במיה ברוטב עגבניות נוסח חאלב brניתן להוסיף קוביות בשר שבושלו זה מכבר brאו עוף שובושל או נצלה
במיה ברוטב עגבניות "מעדן" נוסח חאלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במיה ברוטב עגבניות נוסח חאלב brניתן להוסיף קוביות בשר שבושלו זה מכבר brאו עוף שובושל או נצלה
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
500 ג"ר במיה עדיף טריה כעת העונה ואפשר מוקפאת
1 בצל בינוני קצוץ דק
4 שיני שום מעוכות
1 חופן שום פרוס יבש )לא הכרחי(
4 עגבניות קלופות וקצוצות או 3 כפות רסק
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
3/4 - 1 כוסות מים
1/8 כוס שמן תירס
4 כפות שמןזית
אופן ההכנה
אופן הכנה
1.שוטפים את הבמיה וקוצצים את העוקץ מבלי לפגוע בירק
)מונע מצב של דבק( מסדרים על מגש מוציאים לשמש
לייבוש כשעה לערך(
2.בסיר רחב מוסיפים את השמנים ומחממים מטגנים את
הבצל עד שהבצל שקוף מוסיפים את העגבניות או הרסק
ומטגנים היטב תוך הוספת כל התבלינים כולל פלחי
השום כאשר לא כל כך משתלטים על הידבקות לתחתית
מוסיפים כ 1/3 כוס מים ובוחשים מנמיחים אש מצמצמים
נוזלים עד שדי יבש.
3.מוסיפים את הבמיה ומוסיפים כ 1/3 כוס מים
4.מנמיכים להבה עד מקסימום עד לריכוך הבמיה חשוב כל
מספר דקות לנער את הסיר כדי שהבמיה לא תיחרך
מבשלים עד שכמעט לא נותרו נוזלים אלא רק רוטב
סמיך.
מוגש חם או קר בליווי אורז לבן
חשוב נדפק ויצא דביק טריק מניחים בתבנית אלומיניום מכניסים לתנור
בחוםבינוני למספר דקות עד שמתייבש
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון