חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בניצה בשר - פסטל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בניצה בשר - פסטל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
עלי פילו
300 גר` בשר בקר אווזית טחון
חציל קלוי קלוף וקצוץ
2 ביצים
בצל קטן קצוץ
שמן סויה לטיגון
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שקיפות בשמן סויה. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן 2-3 דקות.
כשהבשר קיבל צבע מוסיפים את החציל, ממליחים ומפלפלים. מבשלים עוד מספר דקות.
מורידים מן האש, מוסיפים את הביצים ומערבבים מיד היטב.
משמנים תבנית אפיה בשמן סויה, מניחים מעל 3 עלי פילו מקופלים לשניים כל אחד.
יוצקים מעל את תערובת הבשר וסוגרים שוב בשלושה עלי פילו מקופלים לשניים כל אחד.
טורפים חלמון ביצה עם מעט שמן סויה ומורחים מעל בעזרת מברשת.
לפני האפיה חותכים למנות אישיות ומכניסים לתנור.
אופים בתנור 20-25 דקות בחום של 180-200.
מגיש: mellow
מקור:
שתף את המתכון