הוראות הכנה
מרכיבים
לבלילה:
¼ ק"ג קמח
1 כוס בירה לבנה
2 כפיות סוכר וניל
4 כפות סוכר
גרידה מ-½ לימון
1 כף דבש
3 ביצים
לרוטב:
1 כף חמאה
2 כפות סוכר
2 כפות דבש
1 כפית קינמון
קורט מלח
1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הבלילה במעבד מזון, עד לקבלת בלילה חלקה.
חוצים את הבננות לאורכן, טובלים בבלילה ומטגנים במעט שמן.
מעבירים לצלחת הגשה.
להכנת הרוטב: ממיסים את החמאה והסוכר במחבת גדולה, מוסיפים את יתר החומרים, בוחשים היטב ומבשלים כ-2 דקות.
מזליפים את הרוטב מעל הבננות.
מומלץ להגיש עם כדור גלידה - וניל או קרמל.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון