חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בננה עם שוקלד בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מאוד סקסי לטעמי . הריח המראה. וכל כך הרבה מצ'ו ומצ'ה ואנחות מלווים כל טעימה . brשאם תיטעמו עם עינים עצומות . ויין מתקתק והילדים ישנים.ממש המון עצים לאש ההולכת ופוחתת
בננה עם שוקלד בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מאוד סקסי לטעמי . הריח המראה. וכל כך הרבה מצ'ו ומצ'ה ואנחות מלווים כל טעימה . brשאם תיטעמו עם עינים עצומות . ויין מתקתק והילדים ישנים.ממש המון עצים לאש ההולכת ופוחתת
הוראות הכנה
מרכיבים
שלוש בננות יפות
חפיסת שוקולד מריר מאיכות טובה
שלוש כפות ליקר אמרטו
שלוש כפיות של דבש
כפית שטוחה סוכר ווניל
שלוש כפיות גדושות קוקוס טחון (לא חייב)
קמצוץ פלפל שחור
קמצוץ קינמון (ממש מעט 5 ראשי גפרור)
זיפ קצר של מוסקט
אחד ציפורן
נייר כסף
אופן ההכנה
חוצים את הבננות לאורכן. מניחים על נייר כסף. כל בננה בניפרד,
מניחים על אחד החצאים קוביות שוקולד,יוצקים כף אמרטו, מפזרים כפית קוקוס,
בוזקים סוכר ווניל,מעט פלפל שחור,קינמון,מוסקט,וסימן של ציפורן,
מניחים על זה את חציה השני של הבננה,
מגלגלים נייר הכסף צמוד,אוטמים היטב בקצוות.
כל בננה בנפרד ,
מכניסים לתנור שחומם מראש כ 220 מעלות לכ 25 דקות,
מוציאים מן התנור ומניחים ל כ 10 דקות,
פותחים וזוללים יחדיו עם כוס יין מתוק ו,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
מגיש: zorba
מקור: פעם ראשונה טעמתי בבלגיה
שתף את המתכון