חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק בירה הוא למעשה תערובת של מרכיבי בצק רגילים עם בירה ליצירת מטבל סמיך יחסית brלצורך יצירת מעטפת לטיגון (ירקות ,דגים, עוף ואפילו פירות מתוקים- תפוח, אגס וכו')
בצק בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק בירה הוא למעשה תערובת של מרכיבי בצק רגילים עם בירה ליצירת מטבל סמיך יחסית brלצורך יצירת מעטפת לטיגון (ירקות ,דגים, עוף ואפילו פירות מתוקים- תפוח, אגס וכו')
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
1/2 כוס בירה בהירה
1 ביצה
1 כף שמן
1 כפית סוכר
1 כפית מלח דק
אופן ההכנה
לערבב היטב את כל המרכיבים ליצירת בלילה אחידה.
אם הבלילה סמיכה מדי - לדלל עם מעט בירה.
אם הבלילה דלילה מדי - להוסיף מעט קמח.
ההגדרה של מידת הסמיכות: אם טובלים מזון לצורך צפוי לפני טיגון - הצפוי צריך לכסות את המזון בקלות ולהשאר צמוד אליו לפני הטיגון.
מגיש: amitsur
מקור: משפחה
שתף את המתכון