חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק במילוי בשר ,מטוגן ("סמסה" או "מנטי/ה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפשת שנים את המתכון שסבתי היתה מכינה ,כנראה הוא בוכרי זהו בצק דק דק brבמילוי בשר עם בצל מטוגן ,כמו כיסונים מטוגנים בעל מרקם גמיש , לא פריך . brהיינו אוכלים אותו בפורים. brתודה.
בצק במילוי בשר ,מטוגן ("סמסה" או "מנטי/ה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מחפשת שנים את המתכון שסבתי היתה מכינה ,כנראה הוא בוכרי זהו בצק דק דק brבמילוי בשר עם בצל מטוגן ,כמו כיסונים מטוגנים בעל מרקם גמיש , לא פריך . brהיינו אוכלים אותו בפורים. brתודה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
500 גרם קמח
200 מיל" מים קרים
קורט מלח
50 מיל" שמן סוייה
10 גרם שמרים יבשים.
לבשר:
250/300 גרם בשר בקר כנתח מסוג צלעות /אנטריקוט/ סינטה
מלח פלפל שחור
שומן כבש ("לייה")
2 בצלים בינוניים קצוצים מטוגנים חלקית או לא מטוגן
אופן ההכנה
לבצק:
לערבב את כל היבשים יחד ולהוסיף מעט נוזל בכול פעם תוך כדי ערבוב + השמן
להגיע למרקם חלק וגמיש להניח בצד כשעה וחצי להתפחה.
להוריד אוויר מהבצק ליצור עיגולים קטנים בעזרת כוס כאשר הבצק מרודד
לבשר: את הבשר לחתוך כריבועים קטנים מאד ולערבב עם הבצל המטוגן או החי לטבל
לשים על הכיסון כמות של כ1 כף גדושה ולמעלה להוסיף את קוביית השומן על הבשר ולקפל לחצי ובעזרת מזלג להדק את הבצק כדי ליצור דוגמה ואטימה (אפשרות שנייה בעזרת האצבעות להדק היטב ) לאפות התנור שחומם מראש ל 160/170 מעלות צלסיוס, 20/30 דקות
מגיש:
מקור: בוכרה
שתף את המתכון