חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק פוקצ'ה / פיצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק פוקצ'ה / פיצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' קמח לבן
1.5 כף מלח
15 גר' שמרי שמרית
חצי כוס שמן זית
מעט רוזמרין
מעט אורגנו
מעט זעתר טרי
מעט בזיליקום
1.5 כוס מים (או לפי ספיגת הקמח)
אופן ההכנה
למיקסר עם מלוש מכניסים: קמח, שמרים, מלח ועשבי תיבול ומעבדים. מוסיפים אט אט את שמן הזית ולאט לאט בהדרגה את המים עד אשר מקבלים בצק לח אך לא דביק מידי.
לשים את הבצק עם מעט קמח ביד כ-5 דקות ומכסים במגבת לכשעה.
מעבדים את הבצק לצורה של פיצה או שמחלקים למנות קטנות ומעבדים לפוקצות קטנות.
מרטיבים במעט מים ומכסים לעוד חצי שעה.
מניחים מעל מה שרוצים - מלח גס או רוטב פיצה וגבינה ואופים בתנור בחום של 220 מעלות ומעלה עד שמוכן.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון