חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק שמרים דמוי עלים-שפית ברוריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק מצויין, ניתן למלא במיגוון מילויים. brמומלץ להכנה כקרואסונים.
בצק שמרים דמוי עלים-שפית ברוריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק מצויין, ניתן למלא במיגוון מילויים. brמומלץ להכנה כקרואסונים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בצק מנופה
1 חבילה מרגרינה
1 כוס סוכר
קורט מלח
מיים- כמה שנכנס
שקית שמרית פחות כ-10 גרם
למילוי:
2 כפות שוקולית
2 כפות קקאו
1 כפית נס קפה
1 מרגרינה או חמאה
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך . מניחים ל"מנוחה"
כחצי שעה.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים
מערבבים את כל חומרי המילוי.
מרדדים כדור בצק לעלה רחב, מורחים רבע מהתערובת ומקפלים קיפול כמו קיפול בצק עלים (כמו קיפול שמיכה צבאית למי שזוכר.........).
כך עושים עם יתר כדורי הבצק.
מכניסים את הבצק המקופל למקרר מכוסה בניילון נצמד, למשך יום שלם או לילה
מוציאים מהמקרר, מרדדים על משטח מקומח לצורת עיגול רחב וחתוכים ל-8 משולשים כמו חיתוך פיצה.
מגלגלים כל משולש לצורת קראסון ואופים בתנור , בחום בינוני, עד להזהבה.
לאחר האפייה, רצוי בעודם חמים, להבריש מעט סירופ (סוכר, מים, מיץ לימון)
ולהכניס שוב לתנור ל-2 דקות.
מגיש: אתי ממן
מקור:
שתף את המתכון