חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בריוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להגיש חם או קר עם חמאה וריבה או גבינות מובחרות. brהבריוש נשאר טרי למספר ימים בכלי או שקית סגורה היטב. br br br
בריוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להגיש חם או קר עם חמאה וריבה או גבינות מובחרות. brהבריוש נשאר טרי למספר ימים בכלי או שקית סגורה היטב. br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
½ 4 כוסות קמח
1 שקית או 1 קוביה של שמרית
150 גר' חמאה או מרגרינה
1 ביצה
2 חלמונים
1 כפית סוכר
½ כף שטוחה מלח
כ ½כוס מים או חלב
אופן ההכנה
מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים (מלבד הנוזלים) ולשים תוך הוספה הדרגתית של הנוזלים, עד לקבלת בצק רך מאד וגמיש שאינו נדבק לדפנות.
מניחים בקערה עד להתפחה עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל 18 כדורים שווים ומניחים בקערת שקעים משומנת ומקומחת היטב.
משהים לתפיחה עד להכפלת הנפח ואופים בחום בינוני 180 מעלות צלזיוס עד לקבלת גוון זהוב חום.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון