חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר בקר/חזה אווז בפלפל חריף יבש נוסח פוקט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר בקר/חזה אווז בפלפל חריף יבש נוסח פוקט br
בשר בקר/חזה אווז בפלפל חריף יבש נוסח פוקט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר בקר/חזה אווז בפלפל חריף יבש נוסח פוקט br
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
150 גרם סינטה או פילה בקר פרוס דק או פרוסות חזה אווז
שמן לטיגון
2 כפות קורנפלור
1 בצל פרוס לרצועות
1-2 בצלים ירוקים
2 כפות אגוזי קשיו
1/2 פלפל אדום חריף
לרוטב:
2 פלפלים אדומים יבשים חריפים
10 שיני שום
1 בצל
שמן לטיגון
3 כפות דבש
1 כף שומשום
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מטגנים את הבשר דקה במעט שמן חם, רק עד שהוא מאבד
את צבעו האדום, מצננים. מערבבים את הבשר עם
קורנפלור ומטגנים בשמן עמוק. בווק או מעט שמן
במחבת
2.מוסיפים בצלים, אגוזי קשיו ופלפל חריף פרוס גס.
3.מוסיפים שלוש כפות רוטב פלפלים חריף ורבע כוס מים
רותחים. מבשלים שתי דקות נוספות.
)להכנת הרוטב, טוחנים יחד פלפלים, שום ובצל
ומטגנים במעט שמן(.
4.מוסיפים דבש מהול בחצי כוס מים, מנמיכים את האש
ומבשלים כרבע שעה באש נמוכה.
מוסיפיםשומשום ומסירים מהאש.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון