חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר כבוש הוא מעדן אמיתי ניתן לאוכלו קר או חם מנה מענינת ליום קיצי
בשר כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר כבוש הוא מעדן אמיתי ניתן לאוכלו קר או חם מנה מענינת ליום קיצי
הוראות הכנה
מרכיבים
בשר כבוש
1 ק"ג חזה בקר
1 כפית גדושה סודיום או סלפטר או סליטרה (ניתן להשיג בחנויות תבלינים ובבית מרקחת)
2 כפיות גדושות מלח גס
1 כפית גדושה פלפל שחור, גרוס גס
1 כפית גרגרי פלפל אנגלי
2 כפיות שום כתוש
15 עלי דפנה
אופן ההכנה
הכנה:
1. מערבבים את התבלינים, ללא עלי הדפנה. מורחים את הבשר מכל צדדיו בתערובת, עוטפים בעלי דפנה. עוטפים היטב בנייר פרגמנט, מניחים במקרר כשהתפר כלפי מטה. מצננים כארבעה ימים.
2. מסירים את הנייר ושמים את הבשר בסיר רחב, מוסיפים מים לכיסוי. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים מעט את האש ומבשלים כשעה, עד שהבשר רך אך לא מדי.
3. פורסים ומגישים חם או מצננים היטב ומכינים כריך על מצע חרדל.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון