חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר כבש מגולגל - אוברטובקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר כבש מגולגל - אוברטובקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר` בשר כבש טחון
200 גר` מלפפון משומר חתוך לרצועות דקות
100 גר` בצל חתוך לרצועות דקות
150 גר` חזה מעושן חתוך לרצועות דקות
1 ביצה
קורט מלח
קורט פלפל
שן שום כתושה
100 גר` שמן
50 גר` קמח תפוחי אדמה
מיורן
מים
להגשה:
תפוחי אדמה
אורז
ירקות טריים
אופן ההכנה
במחבת עם מרגרינה מטגנים בצל עד להזהבה מטבלים בפלפל שחור,
פפריקה ושום מוסיפים קוביות חזה מעושן בוחשים מעט ומוסיפים
מלפפונים חמוצים קצוצים ומיוראן, מטגנים עוד 2 דקות ומורידים מהאש.
בקערה מוסיפים בשר טחון, ביצה, מלח, פלפל ומיוראן. קוצצים שום מוסיפים
מעליו כפית מלח ומועכים את השום עד לקבלת עיסה, מוסיפים לבשר ומערבבים היטב.
מחלקים את הבשר ל- 4 כדורים שווים. מרדדים את הכדורים בעזרת פטיש שניצל.
במרכז כל עיגול מניחים מהתערובת שבישלנו בסיר וסוגרים עד לקבלת רולדה.
כשהרולדות מוכנות מטגנים אותם במחבת עד לסגירת הבשר בין 3-5 דקות אח"כ מעבירים
לסיר מוסיפים מעט מים ומבשלים למשך ¼ שעה. מוציאים את הרולדות (מניחים בצד).
לסיר מוסיפים את המלית שנותרה בקערה עם כף קמח תפו"א מוסיפים ½ כוס מים עושים רביחה
ומוסיפים לסיר הבישול, מטבלים במלח, פלפל ומיוראן. כשהרטוב מוכן מחזירים את רולדת הבשר
לעוד כ- ¼ שעה מוציאים את הרולדות לצלחת הגשה ושופכים למעלה את הרטוב שנשאר.
מגיש: mellow
מקור:
שתף את המתכון