חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר צלוי בריבס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תערובת המוסיפה לנתח הבשר טעמים שונים מהרגיל.
בשר צלוי בריבס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תערובת המוסיפה לנתח הבשר טעמים שונים מהרגיל.
הוראות הכנה
מרכיבים
מרווה יפה ורעננה
מעט זנגביל
ריבס.
מלח ופלפל
שמן זית.
נתח סינטה.
אופן ההכנה
חותכים את הריבס דק.
קוצצים את 3 המרכיבים, מכניסים לקערה, מוסיפים מלח ופלפל כדי שיהיה מתובל.
מוסיפים שמן זית, מערבבים ומועכים היטב בעזרת הידיים.
יוצרים כיסים בנתח הבשר. זה יחדור לתוך הבשר תוך כדי הבישול.
ממלאים את נתח הבשר עם התערובת.
מורחים היטב על נתח הבשר.
סוגרים את הבשר (משחימים סביב במחבט עם שמן זית).
מכניסים לתנור שחומר ל- 300 מעלות בכדי להמשיך את סגירת הבשר.
ואז מורידים את החום ל- 230 מעלות למשך שעה עד שעה ו- 10 דק'.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון