חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולש בקר בלימון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש בקר בלימון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם בשר בקר טרי
שליש צנצנת לימון כבוש חריף [ עפ"י מתכון קיים באתר "סלט לימונים "]
2 בצלים חתוכים לחתיכות גדולות
מעט שמן
ליטר מים
2 כוסות אפונה קפואה
צרור עלי רוקט קצוצים גס
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
חותכים את הבשר לקוביות קטנות מערבבים בלימון הכבוש ומשרים ל3 שעות
מוצאים את הבשר מהלימון
מטגנים את קוביות הבצל על אש גבוהה ומוסיפים את הבשר עד השחמה
מוסיפים מים בהדרגה ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה
מוסיפים את האפונה ושארית הלימון ומבשלים כ 10 דקות נוספות
בוזקים את עלי הרוקט מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים
מגישים עם אורז או על חומוס
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: צחי בוקשסטר
שתף את המתכון