הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם בשר בקר טרי
שליש צנצנת לימון כבוש חריף [ עפ"י מתכון קיים באתר "סלט לימונים "]
2 בצלים חתוכים לחתיכות גדולות
מעט שמן
ליטר מים
2 כוסות אפונה קפואה
צרור עלי רוקט קצוצים גס
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
חותכים את הבשר לקוביות קטנות מערבבים בלימון הכבוש ומשרים ל3 שעות
מוצאים את הבשר מהלימון
מטגנים את קוביות הבצל על אש גבוהה ומוסיפים את הבשר עד השחמה
מוסיפים מים בהדרגה ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה
מוסיפים את האפונה ושארית הלימון ומבשלים כ 10 דקות נוספות
בוזקים את עלי הרוקט מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים
מגישים עם אורז או על חומוס
בתאבון
מגיש:
מקור: צחי בוקשסטר
שתף את המתכון