חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולש בשר בקר בחבושים ופירות יבשים - ראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש בשר בקר בחבושים ופירות יבשים - ראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו וחצי בשר לגולש חתוך לקוביות גדולות
2 כפות שמן זית
בצל גדול חתוך לקוביות
5 חבושים קלופים ופרוסים וחתוכים לקוביות בינוניות
10 מישמש יבש
10 שיזפים שחורים יבשים
חצי כוס צימוקים
3 כוסות מים
2 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
מלח
פלפל שחור
כפית פפריקה אדומה
כפית ציפורן טחונה
כף מיץ לימון
כפית חומץ
2 כפות דבש
כף קמח
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
חצי כוס יין מוסקט [ יין קינוח ]לבן
אופן ההכנה
לטגן את הבשר בסיר רחב שוליים עם השמן להוסיף את העגבניות הפירות היבשים והתבלינים
להנמיך את האש ולבשל כ 10 דקות על אש קטנה .
מערבבים את הקמח ב3 כוסות מים ומוזגים לסיר .
מוסיפים את הדבש ותפוחי האדמה והחבושים מערבבים קלות ומבשלים על אש קטנה כ שלוש שעות .[ בחצי השעה האחרונה לבישול מוסיפים את היין .
מגישים בצלחת הגשה גדולה ויוצקים את הרוטב מעל .
בתאבון!!!!
מגיש: עוזרד
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון