הוראות הכנה
מרכיבים
קילו וחצי בשר לגולש חתוך לקוביות גדולות
2 כפות שמן זית
בצל גדול חתוך לקוביות
5 חבושים קלופים ופרוסים וחתוכים לקוביות בינוניות
10 מישמש יבש
10 שיזפים שחורים יבשים
חצי כוס צימוקים
3 כוסות מים
2 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
מלח
פלפל שחור
כפית פפריקה אדומה
כפית ציפורן טחונה
כף מיץ לימון
כפית חומץ
2 כפות דבש
כף קמח
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
חצי כוס יין מוסקט [ יין קינוח ]לבן
אופן ההכנה
לטגן את הבשר בסיר רחב שוליים עם השמן להוסיף את העגבניות הפירות היבשים והתבלינים
להנמיך את האש ולבשל כ 10 דקות על אש קטנה .
מערבבים את הקמח ב3 כוסות מים ומוזגים לסיר .
מוסיפים את הדבש ותפוחי האדמה והחבושים מערבבים קלות ומבשלים על אש קטנה כ שלוש שעות .[ בחצי השעה האחרונה לבישול מוסיפים את היין .
מגישים בצלחת הגשה גדולה ויוצקים את הרוטב מעל .
בתאבון!!!!
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון