חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולש רועים הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש רועים הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג אחד בשר חזיר לא שמן (רצוי מדליונים או צוואר)
150 גרם שינקין מעושן, חתוך לקוביות
150 גרם בייקון, חתוך לקוביות
1 כף פפריקה
2 כפיות שום כתוש
2 בצלים בינוניים, קצוצים
קמצוץ מיורן
2 מיכלי שמנת 27%
מלח
200 סמ"ק יין לבן יבש
קמח
1 עגבניה אחת גדולה, חתוכה לקוביות
1 פלפל, חתוך לקוביות
מים
אופן ההכנה
1. לחתוך את הבשר לחתיכות של כ-5 ס"מ. לפזר עליו קצת מלח ולתבול אותו בקמח. בסיר רחב לטגן את החתיכות במשך כמה שניות במעט שמן בכל צד עד שישחימו מעט.
2. להוציא את הבשר ולהניח בצד. באותו סיר לטגן את הבצל עד שמזהיב. להוסיף את קוביות הבייקון והשינקין, המיורן, השום, הפפריקה והיין. מערבבים ומבשלים מספר דקות על אש קטנה.
3. מוסיפים את הבשר. מוסיפים מים עד לכיסוי. אחרי כ-20 דקות מוסיפים את העגבניה והפלפל. שומרים על אש קטנה. אם המים מתאדים מוסיפים קצת כדי שהתבשיל לא יישרף.
4. מערבבים בנפרד את השמנת ו-100 סמ"ק קמח. כשהבשר מתרככך מוסיפים את תערובת השמנת והקמח. מערבבים היטב, מבשלים עוד מספר דקות ומגישים.
מגיש: יוסף ל
מקור:
שתף את המתכון