חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולש שווארמה הודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גולש שווארמה הודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם שווארמה הודו חתוכה לקוביות בגודל 4X4 ס"מ
1 בצל גדול
2 שיני שום
50 גרם חזה הודו מעושן
2 גזרים
2 גבעולי סלרי
2 כפות שמן זית
1 כף גדושה קמח
½ כוס ציר עוף
1 כוס יין אדום יבש
מלח ופלפל שחור
3 גבעולי תימין
2 עלי דפנה
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל והשום עם חזה ההודו המעושן
קוצצים דק את הגזר והסלרי
מחממים את השמן במחבת כבדה ומטגנים את תערובת הבצל והחזה המעושן.
מוסיפים את הגזר והסלרי וממשיכים לטגן תוך כדי בחישה.
מוסיפים את קוביות השווארמה ומטגנים עד שהן זהובות.
מפזרים מעל את הקמח ומערבבים היטב.
יוצקים מעל את הציר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את היין ומבשלים תוך כדי רתיחה וערבוב,עד שהרוטב מצטמצם לחצי מהכמות.
מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את ענפי התימין ועלי הדפנה.
מכסים את הסיר,מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים 15-20 דקות, עד שהבשר רך.
• מתאים להגיש עם אורז או תפוחי אדמה מאודים.
מגיש: קיבי
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון