חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גורודיטס ? לביבות קמח תירס לבן וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב דרום אמריקאי של הגורודיטס המקסיקני והלחמניות הקולומביאניות ? הארפה. br
גורודיטס ? לביבות קמח תירס לבן וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב דרום אמריקאי של הגורודיטס המקסיקני והלחמניות הקולומביאניות ? הארפה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח תירס מקסיקני של טרז פזוס גורודיטס, קמח תירס
1 כוס מרק ירקות
1/3 כפית מלח
קורט אבקת אפיה
מעט מים חמים
1/3 כוס דלעת מבושלת ומעוכה
50 גר' גבינת עיזים קשה מגוררת
50 גר' גבינת פרמזן מגוררת דק
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח המלח ואבקת האפיה בקערה רחבה.
מוסיפים את הדלעת המעוכה, הגבינות והמרק ולשים. מוסיפים מעט מים עם הלישה עד שמתקבל בצק מעט דביק. מכסים במגבת ומנחים לעשר דקות.
בינתיים מחממים מחבת רחבה ובתוכה 2 ס"מ שמן.
לשים מעט את הבצק. אם הוא יבש מידי, מוסיפים כמה טיפות מים. אם הוא דביק, מוסיפים מעט קמח תירס. קורצים כדורים בגודל שווה (משקל 50 עד 100 גר') ומניחים במגש.
משהתחממה המחבת והשמן רותח מטגנים את הלביבות עד שהן מזהיבות משני הצדדים.
מוצאים לנייר סופג.
מגישים עם רטבים: סלסה חלפניו-ליים, סלסה ורדה או סלסה מקסיקנה של טרז פזוס.
ניתן להכין את הלביבות מראש ולחמם בתנור לפני ההגשה.
https://cornflour.co.il/?page_id=124
מגיש: Dganit Amitay
מקור:
שתף את המתכון