חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גורמה סבזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ מאוד
גורמה סבזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
3 חבילות פטרוזליה
1 חבילה קוזברה
1 חבילה שמיר
1 חבילה עירית
3 לימונים פרסיים
חצי קילו בשר ראש או שריר
כוס שעועית אדומה
3 שיני שום קצוצים
כפית נענע יבשה (או כמה עלים טריים קצוצים)
תבלינים
אופן ההכנה
לבשל את הבשר ולשפוך את המים
לטגן את הבשר עם מעט שמן
לקצוץ את הירק דק ולהוסיף לבשר להמשיך לטגן עד שהירק הופך לצבע ירוק כהה
לשפוך את כל התכולה לסיר לחץ להוסיף 6 כוסות + את השעועית האדומה + הלימונים הפרסיים כשהם מרוסקים + שיני השום + כפית הנענע + התבלינים
לבשל שעה וחצי ,הטעם צריך לצאת חמוץ
מגישים עם אורז לבן
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון