חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידה הודית ( קולפי )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלידה הודית ( קולפי )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות חלב
25 סמ"ק חלב מרוכז ממותק
2/3 כוס סוכר
קורט זעפרן ( לא חובה )
1 כפית הל טחון
50 גרם פיסטוק מקולפים, קלויים וקצוצים
2 כפות מי ורדים ( לא חובה )
1.5 כוס שמנת מתוקה - מוקצפת לקצפת נוקשה
150 גרם אגסים קלופים מרוסקים - או מחית מנגו
קורט כורכום
אופן ההכנה
1 . מרתיחים את החלב בסיר גדול מאוד על להבה גדולה שירתח ולא יגלוש במשך 20 דקות ומוסיפים את החלב המרוכז ואת השמנת המתוקה שהוקצפה.
2 . מוסיפים את הפיסטוקים ואת הסוכר ומבשלים תוך כדי בחישה עוד 10 דקות ,
מעבירים את התערובת לקערה להיתקרר ,
מוסיפים את המי ורדים , הל , ואת האגסים .
3 . אחר כך יוצקים לקערות הגשה אישיות , ומכסים אותם בניילון ניצמד . מקפיאים שעה ,
ואחר כך מוציאים ובוחשים דקה
ושוב פעם חוזר על עצמו
עד שזה מוכן להגשה .
לקישוט :
-------------
פיסטוקים קצוצים , עלי ורדים , קליפות דקיקות של תפוז או לימון .
בהצלחה ובתיאבון ! .
מגיש: אלטעזאכן1979
מקור:
שתף את המתכון