חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות חצילים במלית בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילות חצילים במלית בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים פרוסים לאורכם
300 גרם בשר טחון מעורב עגל/עוף
1 ביצה טרופה
2 שיני שום קצוצות
פטרוזיליה/שמיר קצוצים
מלח, פלפל , זעתר וקורט קינמון
קורט סודה לשתייה
50 גרם צנוברים
שמן קנולה לטיגון
לציפוי:
1 ביצה טרופה
פירורי לחם או קמח מצה
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המלית ומשהים מספר דקות.
בינתיים מכניסים את פרוסות החצילים בכלי למיקרו ומבשלים כ-3-4 דקות. מצננים מעט.
ממלאים בכפית כל פרוסת חציל ומגלגלים אותה ונועצים בה קיסם עץ. כך עם יתר הפרוסות עד גמר המלית.
טובלים כל גלילה בביצה ואח"כ בפירורי לחם או קמח מצה ומטגנים מכל הצדדים עד הזהבה. מניחים על מגבת נייר לספיגת עודפי השמן.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון