חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות עגל חלב ממולאות בפטריות ותימין בציפוי פריך מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילות עגל חלב ממולאות בפטריות ותימין בציפוי פריך מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות סינטה עגל חלב במשקל 100 גר' כ"א
למלית:
350 גר' חזה עגל מעושן פרוס דק
מחמאה לטיגון
2 בצלי שאלוט קצוצים דק
סלסלת פטריות קצוצות דק
מלח, פלפל, מוסקט
כפית א. מרק פטריות
2-3 כפות יין לבן ייבש
גבעול טימין
אופן ההכנה
1. משטחים את פרוסות הבשר בעזרת פטיש. קוצצים 100 גר' מהעגל המעושן ומקפיצים במעט חמאה עד השחמה. מוסיפים בצלים ופטריות, מתבלים ומטגנים עד השחמה.
2. מוסיפים א.מרק, מערבבים, מוסיפים את היין ומבשלים תוך ערבוב דקה או שתיים. מוסיפים את התימין, מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.
3. מחממים תנור ל-200 מעלות. ממלאים כל פרוסה ברבע מהמלית ומגלגלים לגלילה. עוטפים כל גלילה בפרוסת חזה כך שתכסה את כל הגלילה ומאבטחים בקיסם.
4. מטגנים עד השחמה, מכניסים לתנור ואופים דקה וחצי.
אפשר לטגן מראש ולפני ההגשה ולהכניס לתנור רק לפני ההגשה.
מגיש: lee75
מקור: אבי שטייניץ
שתף את המתכון