חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גרנולה תוצרת בית מזין טבעי ובריא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הגרנולה היא ארוחת בוקר טעימה ומשביעה, עשירה בסיבים מסיסים העוזרים לעיכול ומונעים עצירות. גרנולה זו עדיפה על הגרנולה הקנויה שלרוב עשירה בסוכר.
גרנולה תוצרת בית מזין טבעי ובריא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הגרנולה היא ארוחת בוקר טעימה ומשביעה, עשירה בסיבים מסיסים העוזרים לעיכול ומונעים עצירות. גרנולה זו עדיפה על הגרנולה הקנויה שלרוב עשירה בסוכר.
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו שבולת שועל ("קוואקר")
125 גרם סובין שבולת שועל
1 כוס גרעיני חמניה קלופים
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים
125 גרם תפוחי עץ מיובשים קצוצים
125 גרם בננה מיבשת קצוצה
100 גרם צימוקים
חצי כוס סירופ מייפל אמיתי או/ דבש
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית קינמוןם (אופציונלי)
אופן ההכנה
1.חממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות ) .
2.מניחים את כל החומרים חוץ מהסירופ מייפל או הדבש ותמצית הוניל בקערה
ומערבבים.
3.מוזגים את סירופ המייפל ואו דבש ותמצית הוניל לסיר קטן ומחממים על אש
קטנה כ 3 דקות עד שהסירופ נוזלי ונוח למזיגה.
4.מוזגים את הסירופ על המרכיבים בקערה ומערבבים היטב. שמים את המרכיבים
בתבנית אפיה גדולה ושמים בתנור לכ 20 דקות או עד לקלייה קלה של המיזלי.
חשוב מידי פעם לערבב.
אפשר לגוון את מרכיבי המיזלי לפי הטעם: תמרים, צימוקים, אגוזי ברזיל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון