חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דובדבן שיכור מצופה שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דובדבן שיכור מצופה שוקולד
דובדבן שיכור מצופה שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דובדבן שיכור מצופה שוקולד
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה דובדבנים טריים
50 קיסמים
ברנדי
שוקולד צ'יפס או 200 ג"ר שוקולד מריר 65%
אופן ההכנה
1.יש לשטוף את הדובדבנים. אין להסיר גבעולים.
2.בזהירות פרוסת חריצים רדודים כמה דובדבן לתוך כל אחד.
3.מעבירים את הדובדבנים בקערה ומכסים ברנדי. משרים לפחות ארבע שעות, רצוי למשך הלילה.
4.מעבירים את הדובדבנים לנייר סופג ומייבשים ותוקעים בראשו קיסם
5.מניחים את ה שוקולד צ'יפס או שוקולד שבור בקערה מתאימה למיקרו.
מפעילים את המיקרוגל ב 15 מרווחי השני כוח 50%,ומערבבים בין לבין, עד שנמס.
6.מרפדים תבנית אפייה עם נייר קלף.
7.בזהירות טובלים כל דובדבן, על ידי הקיסם, לתוך השוקולד. ונותנים לו לטפטף את השוקולד העודף ומעבירים לגיליון אפייה. חוזרים עם כל דובדבנים, ומוודאים שהם לא נוגעים האחד בשני
מקררים את הדובדבנים עד שהשוקולד מתקשה. הסר את הדובדבנים מתוך גיליון האפייה לקערה או צלחת.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון