חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה אפשר לעשות עם דלעת כתוספת ?
דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה אפשר לעשות עם דלעת כתוספת ?
הוראות הכנה
מרכיבים
קילו דלעת חתוך לקוביות 3*3.
250 גר' עלי תרד.
500 מ"ל שמנת, יכולה להיות גם 15 אחוז, אם רוצים לארוחה בשרית אפשרי חלב קוקוס, טעים
מאוד גם כן.
כפית אבקת קארי.
שתי כפיות גראם מאסלה(תערובת הודית).
בצל גדול
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חותכים את הדלעת לקוביות בגודל 3*3, חותכים את הבצל לחצאי פרוסות, מתגנים את הבצל בסיר במעט שמן, לאחר שהוא נהיה שקוף מוסיפים את הדלעת, אבקת הקארי, גראם מאסלה ומערבבים, לאחר דקה שתיים מוסיפים את השמנת ומבשלים בסיר סגור כ-20 דקות, לאחר מכן מוסיפים את עלי התרד השטופים לחמש דקות בסיר סגור, משאירים עוד חמש דקות את הסיר סגור לא על האש, ומגישים.
אפשרי להוסיף תבלינים אחרים אם אתם רוצים להתאים לאוכל שונה, לפי הטעם שלכם, אז גם מאוד מתאים כמה שיני שום חתוכות שמטגנים עם הבצל.
תהנו.
מגיש: nitz
מקור:
שתף את המתכון