חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הום-פריז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הום-פריז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 תפוחי אדמה מבושלים במים מיום קודם (חשוב) - חתוכים לקוביות.
בקבוק רוטב צ'ילי מתוק.
2-3 פלפלים אדומים - חתוכים לרצועות דקות.
בצל אחד גדול חתוך לרצועות.
מלח ופלפל
חמאה - לפחות חבילה.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והפלפלים בחמאה עד שהם נהים שקופים ורכים (לא לשרוף).
מעבירים לכלי בצד.
ממליחים ומפלפלים את קוביות תפוחי האדמה.
מתחילים לטגן את קוביות תפוחי האדמה עם חמאה, כמו צ'יפס, עד שהם מקבלים קרום.
(חשוב להוסיף חמאה כל מספר דקות.)
לאחר שתפוחי האדמה מקבלים קרום זהבהב, יש להוסיף מרוטב הצ'ילי כמות שתכסה את תפוחי האדמה. ולהמשיך בטיגון עוד 2-3 דקות תוך כדי ערבוב.
עכשיו נשאר רק להוסיף פנימה את הבצל והפלפלים..
להגיש ולהנות.
(אפשר גם להעביר לכלי חסין חום ולחמם בתנור.)
מגיש: yonisan
מקור:
שתף את המתכון