חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הום פרייז של דיקסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההום פרייז של דיקסי - אלוהים יודע כמה חיפשתי את המתכון, כמה ניסויים עשיתי, ונאדה. עד שהכהן הגדול בעצמו גילה את המתכון המדוייק. brאתמול קיבלתי אותו, ומיד הכנתי. התאדה/נמוג בדקות. brשווה כל קלוריה, וקלי קלות. brיש שתי גרסאות - הטעימה, והפחות משמינה. brשימו לב, אפשר לשחק עם החריפות על ידי שינוי היחסים בין הצ'ילי החריף למתוק.
הום פרייז של דיקסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההום פרייז של דיקסי - אלוהים יודע כמה חיפשתי את המתכון, כמה ניסויים עשיתי, ונאדה. עד שהכהן הגדול בעצמו גילה את המתכון המדוייק. brאתמול קיבלתי אותו, ומיד הכנתי. התאדה/נמוג בדקות. brשווה כל קלוריה, וקלי קלות. brיש שתי גרסאות - הטעימה, והפחות משמינה. brשימו לב, אפשר לשחק עם החריפות על ידי שינוי היחסים בין הצ'ילי החריף למתוק.
הוראות הכנה
מרכיבים
10 תפוחי אדמה בינוניים לא קלופים, חתוכים לקוביות.
200 גר' חמאה
1/2 כוס צ'ילי מתוק
1/2 כוס צ'ילי חריף.
שמן לטיגון עמוק.
אופן ההכנה
הגרסה הטעימה:
1. מרתיחים את קוביות תפוחי האדמה במים, עד להתרככות (בערך 30 דקות).
2. מסננים ומיבשים.
3. בזמן שמתבשל מכינים את הרוטב - ממיסים את החמאה במיקרו. מכנסים לחמאה את הצ'ילי המתוק והחריף, ומערבבים היטב.
4. מטגנים את התפ"א לזהוב כהה מאד, ומניחים בקערה.
5. יוצקים מעל את הרוטב, ומקפיצים את הקערה עד שהרוטב עוטף כל קוביה וקוביה.
6. מגישים.
בגירסה הפחות משמינה, במקום לטגן את הקוביות, מסדרים אותם בשיכבה אחת בתבנית, יוצקים מעל מעט שמן זית, מערבבים, ואופים בתנור עד לשחום כהה.
כל השאר אותו דבר. את זה עוד לא ניסיתי, אבל הוא, חיים כהן אומר שזה יותר מתאים להכנה בבית. אני מכפת לי. יש לכם את האפשרות לבחור, והמצפון שלי נקי.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון