חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


המשקה האלכוהולי הלאומי של צילה ששמו "תחת של קוף"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המשקה האלכוהולי הלאומי של צילה ששמו("תחת של קוף")קולה דה מונו ( -Cola de Mono. brאחד מהמשקאות החריפים הלאומיים של צ´ילה. brלמרות שמו הדוחה המשקה מדהים בלילות הקיץ החמים
המשקה האלכוהולי הלאומי של צילה ששמו "תחת של קוף"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המשקה האלכוהולי הלאומי של צילה ששמו("תחת של קוף")קולה דה מונו ( -Cola de Mono. brאחד מהמשקאות החריפים הלאומיים של צ´ילה. brלמרות שמו הדוחה המשקה מדהים בלילות הקיץ החמים
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים :
ל-8 מנות.
2 כוסות חלב
1 מקל קינמון
3 כפות קפה אספרסו נוזלי (או קפה חזק אחר)
30 ג´ פיסקו (או וודקה)
1/4 כפית אגוזים טחונים
אופן ההכנה
קולה דה מונו (זנב קוף) -Cola de Mono
אופן ההכנה :
להרתיח את החלב עם הקינמון , הסוכר, והקפה.
כאשר הומס הסוכר להוציא את מקל הקינמון ולקרר (לא במקרר).
כאשר התערובת חמימה להוסיף את הפיסקו והאגוזים.
כאשר מתקררת התערובת לסגור ולקרר במקרר.
להגיש קר מאוד אך ללא קרח.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון