חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הפוקצ'ה של "רפאל"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ב"רפאל" במלון דן תל-אביב, מגישים מן לחם/בגט שטוח מדהים כשמעליו מפוזר מלח גס. מאד מעוניינת לדעת איך מכינים את אותו מאכל מדהים זה. תודה טוב...במקרה, הייתי אופה במסעדת רפאל וחודשים עמדתי מול תנור האבן הענק ופתחתי פוקצ'ות לסועדים. המתכון הזה דורש זמן רב ו-3 "הפלות של הבצק". האפייה הינה בתנור אבן בלבד בחום של 350 מעלות. בעקרון, המתכון המסויים הזה לא פרקטי להכנה בבית אבל בכל זאת הבאתי אותו אליכם-תהנו.
הפוקצ'ה של "רפאל"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ב"רפאל" במלון דן תל-אביב, מגישים מן לחם/בגט שטוח מדהים כשמעליו מפוזר מלח גס. מאד מעוניינת לדעת איך מכינים את אותו מאכל מדהים זה. תודה טוב...במקרה, הייתי אופה במסעדת רפאל וחודשים עמדתי מול תנור האבן הענק ופתחתי פוקצ'ות לסועדים. המתכון הזה דורש זמן רב ו-3 "הפלות של הבצק". האפייה הינה בתנור אבן בלבד בחום של 350 מעלות. בעקרון, המתכון המסויים הזה לא פרקטי להכנה בבית אבל בכל זאת הבאתי אותו אליכם-תהנו.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. ק"ג קמח לבן
660 מ"ל מים
20 גר' מלח
65 גר' סוכר לבן
10 גר שמרים טריים (בקובייה), לזירוז התהליך - 40 גר' שמרים
אופן ההכנה
מערביים את השמרים עם המים והסוכר, מוסיפים אותם לחומרים היבשים ומכניסים ללישה כ-10 דקות.
משאירים להתפחה ראשונה.
מוציאים מהמלוש משמנים כלי גדול מכניסים את הבצק ומכסים בניילון,
כשתופח מפילים ומשאירים להתפחה אחרונה לפני השקילה.
מגלגלים את הבצק לכדורים של 250 גר' כל אחד, מניחים על תבנית עד שמכפיל את נפחו.
פותחים את הבצק לפוקצ'ה ארוכה ואופים בתנור אבן בחום של 350 מעלות כ-7 דקות.
מוציאים,
מורחים שמן זית וזורים מעט מלח גס.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: רפאל
שתף את המתכון