חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הפירה של פאט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התמונה באדיבות DYLAM.
הפירה של פאט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התמונה באדיבות DYLAM.
הוראות הכנה
מרכיבים
900 גרם תפוחי אדמה עם הקליפה
1 כוס חלב
1 אצבע חמאה
100 גרם גבינה לבנה (cream cheese)
גבינת פרמזן מגוררת
מלח
אופן ההכנה
1. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים 15-20 דקות עד התרככות
2. מחממים בסיר את כוס החלב עם אצבע החמאה עד שהחמאה נמסה.
3. שמים בקערה את תפוחי האדמה המבושלים (בלי מים), הגבינה הלבנה מעל, החלב עם החמאה ומלח ומערבבים היטב עם מיקסר.
4. שמים את התערובת בתבנית משומנת ומפזרים גבינת פרמזן מעל. שופכים מעט חלב מעל ושמים במקרר לשעה.
5. אופים בתנור חומם מראש ל-175 מעלות עד שתפוחי אדמה עשויים והגבינה מעל משחימה.
מגיש: KerenAfik
מקור: Pat Waldron
שתף את המתכון