חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הפקאנים של קרמבולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרמבולה חברתי הגתה את המתכון הזה, שמתגלגל כבר הרבה זמן ברשת. brאני מכינה ושומרת במקרר בצנצנת אטומה. brאפשר להגיש ככה סתם, ופעם הגשתי את זה עם קציפת גבינת עיזים, במקום קרקרים. נפלא. brאפשר להכין פיצוחים שונים בדרך זו. br
הפקאנים של קרמבולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרמבולה חברתי הגתה את המתכון הזה, שמתגלגל כבר הרבה זמן ברשת. brאני מכינה ושומרת במקרר בצנצנת אטומה. brאפשר להגיש ככה סתם, ופעם הגשתי את זה עם קציפת גבינת עיזים, במקום קרקרים. נפלא. brאפשר להכין פיצוחים שונים בדרך זו. br
הוראות הכנה
מרכיבים
חלבון ביצה + כפית מים
500 גר' פקאנים
1 כוס סוכר
1 כפית קינמון
2 כפיות אגוז מוסקט
2 כפיות פלפל שחור גרוס
½ כפית מלח
אופן ההכנה
למרוח תבנית אפיה גדולה בחמאה.
לחמם תנור ל- 160°C .
לערבב בקערה גדולה חלבון + כפית מים, להוסיף לקערה את האגוזים לערבב היטב עד שיצופו בחלבון.
בקערה נפרדת לערבב את הסוכר, הקנמון, אגוז המוסקט, פלפל שחור ומלח. להוסיף לאגוזים ולערבב.
לפזר את הפקאנים בתבנית המשומנת, לאפות בחום של- 160°C במשך 20 דקות.
להוציא על ניר אפיה עד שיתקרר.
לשמור במיכל סגור.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון