חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


וופל אמריקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נחמד טעים ופשוט!
וופל אמריקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נחמד טעים ופשוט!
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
חצי כוס סוכר
2 כוסות חלב
1 כף תמצית וניל
2 כפות קמח
2 כפות שמן או מרגרינה מומסת
אופן ההכנה
לטרוף את הביצים בקערה גדולה להוסיף סוכר ולהקציף, להוסיף שמן חלב ותמצית וניל להקציף היטב ולהוסיף את הקמח באופן הדרגתי ולהקציף עד שלא היו גושים והעיסה תיהיה חלקה ובהירה.
לשמן את הטוסטר לחמם ולצקת 2 מצקות להשאיר בטוסטר בערך 2 דקות להוציא ולצנן 20 דקות או יותר.
ניתן להוסיף גלידה או סירופ שוקולד או מיפל לפי הטעם.
בתאבון!!
מגיש: the_lolik
מקור:
שתף את המתכון