חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זנב שור ברוטב יין לבן, רום, סלק וסלרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זנב שור ברוטב יין לבן, רום, סלק וסלרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג זנב שור
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
2 גזרים פרוסים גס
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 סלקים
2 גבעולי סלרי
2 בצלים פרוסים
1 שן שום קצוצה
1 כפית שום כתוש
½1 כוסות יין לבן
½ כוס רום
3-4 כפות שמן לטיגון
2 כפיות מלח
½ כפית סוכר
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר גדול וחסין אש. מוסיפים את זנב השור וסוגרים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר ושורש הפטרוזיליה ומערבבים היטב כדקה. מוסיפים את השום ושוב מערבים. מוסיפים את היין ואת הרום ומבשלים יחד עד לצמצום כמחצית הנוזלים.
את הסלרי והסלק מעברים במכונה למסחטת ירקות קשים לקבלת מיץ בצבע הסלק. מוסיפים את מיץ הסלק והסלרי לסיר ומכסים לבישול על אש נמוכה למשך כשעה. מוסיפים כשתי כוסות מים ומעבירים ללילה לתנור שחומם מראש ל-75 מעלות.
למחרת מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון