הוראות הכנה
מרכיבים
בצל בינוני פרוס לקוביות קטנות
3 שיני שום קצוצות דק
100 גרם פרמזן
2 פלפל אדום קלוי ופרוס לקוביות קטנות
5 עלי זעתר קצוצים דק [ לחילופין רבע כפית זעתר יבש ]
קורט מלח
קורט פלפל שחור
8 ביצים
3 פילטים אנשובי קצוצים דק
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לטגן במחבת את הבצל והשום בשמן זית על אש נמוכה עד הזהבה קלה
לטרוף את הביצים היטב להוסיף את שאר המרכיבים ולהוסיף למחבת
לטגן את החביתה כ 3 דקות .
להעביר את המחבת לתנור שחומם ל170 מעלות ל15 דקות .
להוציא לפרוס ולהגיש !
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון