הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
1 בצל קצוץ (יבש ו/או ירוק)
קישוא חתוך לעיגולים
1-2 פלפל אדום או גמבה
1/4 סלסלת פטריות פרוסות (אפשר משימורים יותר טעים טרי)
2 שיני שום קצוצים
פטרוזיליה קצוצה לפי טעם
מלח, פלפל
גבינה צהובה
נקניק
אופן ההכנה
מטגנים את כל הירקות מוסיפים חתיכות נקניק .לאחר טיגון קל מוסיפים את הפטרוזיליה.
שופכים על התערובת ביצים טרופות וממשיכים לטגן כמו חביתה. (ניתן לקשקש את התערובת כך שתצא חביתה מקושקשת עם תוספות). מפזרים תוך כדי טיגון סופי חתיכות גבינה צהובה.
מגישים עם סלט ירקות ערבי או סלט ירוק
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון