חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתה ביונית מסוג G
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתה ביונית מסוג G
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לרצועות
4 שיני שום פרוסות דק
4 ביצים
2/3 כוס גבינת פרמזן
שמן
קמח
מלח
פלפל שחור
אורגנו יבש
ריחן יבש
קורנית יבשה
מיורן יבש
אופן ההכנה
1. לפרוס את החצילים לעובי 8 מ"מ - לא יותר, לטבול בקמח ולטגן.
2. לטגן את הבצל.
3. לטגן את הפלפל.
4. לסנן את כל המטוגנים משמן.
5. לטרוף את הביצים ולצקת חצי כמות במחבת משומנת.
6. לסדר את החצילים על הביצים שבמחבת, עליהם לפזר את הבצל
והפלפלים. לתבל מלמעלה במלח ולפזר את שאר התבלינים.
7. לפזר מעל כמעט את כל הגבינה.
8. לצקת מעל הכל את יתרת הביצים ועליהם את הגבינה הנותרת.
9. לכסות את המחבת ולטגן על אש גבוהה כדקה, להנמיך את האש ולטגן
10 דקות נוספות. אם תצליחו היפכו את החביתה וטגנו אותה מצד שני.
לצורך זה אפשר להשתמש במחבת נוספת - להניחה עם פיה על פיה
של המחבת בה החביתה ולהכוך - לא לפני שהפרדתם את החביתה
מהמחבת. לטגן 2 דקות על אש גבוהה .
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון