הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
פלפל אדום חתוך קטן מאד
בצל חתוך קטן מאד
גבינה צהובה חתוכה קטן מאד
גבינה מלוחה
פיטריות חתוכות קטן מאד
או כל דבר שעולה בראשכם (נקניק וכו')
מרגרינה לטיגון
מלח
פלפל שחור טרי
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים ולהקציף עד שמתקבלת עיסה מאוזנת להוסיף את הביצה הטרופה.
לטגן 1/4 מהעיסה בכל פעם עם מעט מרגרינה במחבת טפלון עבה.
מגיש:
מקור: אני
שתף את המתכון