חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתה יפנית למילוי סושי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתה יפנית למילוי סושי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים.
מלח , פלפל.
1/3 כוס מים קרים מאד
קמח טמפורה.
אופן ההכנה
1. יוצקים את המים הקרים לקערה.
2. מוסיפים בזהירות , תוך ערבוב מהיר קמח טמפורה , עד לבלילה אחידה. אפשר להשתמש בכמות לפי הטעם. ככל שכמות הקמח תהיה גדולה יותר , החביתה תהיה אוורירית יותר.
3. מוסיפים את 2 הביצים , תוך כדי בחישה , ואת המלח והפילפל.
4. ניתן להוסיף כפית או פחות של רוטב סויה.
5. כעת נוטלים מחבת (עדיף מרובעת) , קטנה ככל האפשר. החביתה אמורה לצאת עבה (1.5-2 ס"מ). במידה שאין מחבת עבה , אפשר למלא את הסושי עם 2 רצועות מהחביתה.
6. מטגנית במעט שמן. שימו לב – החביתה איננה אמורה להזהיב , בגלל כמות הקמח שבתוכה.
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון