הוראות הכנה
מרכיבים
6-ביצים
1-בצל ירוק קצוץ
צרור קטן של פטרוזיליה וכוסברה קצוצה
1/2-פלפל צילי ירוק קצוץ
1/4-כפית מלח
קורט-פלפל לבן
קורט-פלפל שחור
2-כפות מים
6-כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
לטרוף בקערה את הביצים עם התבלינים.
להוסיף את כל העלים הקצוצים והמים.
לחמם מחבת עמוקה ולצקת שמן.
להנמיך להבה וכאשר השמן מאוד חם להעביר את הבלילה.
לכסות את המחבת במכסה ולטגן 10 דקות.
להפוך בעדינות ולטגן גם מצד שני 10 דקות.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון