חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתיות מתוקות במילוי גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתיות מתוקות במילוי גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לחביתיות:
2 ביצים טרופות
1/4 כפית מלח דק
1 כפית חמאה רכה
1/4 כוס קמח
1 כוס חלב
למלית:
גביע גבינה לבנה רכה
2-3 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קליפת לימון מגוררת דק
1/2 כוס צימוקים בהירים
1/3 כוס ליקר תפוזים.
לקישוט:
פלחי אפרסקים משומרים בסירופ ועלי נענע טריים.
אופן ההכנה
1. בוללים הביצים, המלח, החמאה והחלב בעזרת מטרפה. מוסיפים את הקמח בהדרגה וטורפים עד לתערובת חלקה. מומלץ להכין שלב זה במעבד מזון. משהים במקרר לחצי שעה.
2. מכניסים את הצימוקים לקערית קטנה ויוצקים עליהם מים רותחים. משהים 2-3 דקות, מסננים ומחזירים לקערית. יוצקים על הצימוקים את הליקר ומשהים בצד.
3. מטגנים חביתיות אחת אחת ובגמר הטיגון מניחים אותן האחת על גבי השנייה ומכסים ביריעת ניילון, למניעת התייבשות.
4. מכינים תערובת של גבינה, סוכר, וניל וקליפת לימון. מסננים את הצימוקים מהליקר, מוסיפים אותם לתערובת הגבינה ומערבבים.
5. מניחים כף מלית על כל חביתיה, מקפלים ומסדרים מנות יפות להגשה. כל 2 חביתיות מהוות מנה ולידן מניחים פלחי אפרסק ועלי נענע. מגישים חם או קר.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון