חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתית בננות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתית בננות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 בננות
50 גרם חמאה
4 ביצים מופרדות
3 כפות חלב
כוס סוכר
קורט מלח
אבקת סוכר.
אופן ההכנה
אופן ההכנה: פורסים 3 מהבננות לפרוסות ומטגנים אותן במחצית מכמות החמא
ה עד שהן משחימות קלות.
בינתיים טורפים את החלמונים עם החלב, מחצית מכמות הסוכר והמלח עד שמתקבלת תערובת בהירה.
מקציפים את החלבונים אם יתר הסוכר לקצף מוצק ומקפלים לתוכו את תערובת החלמונים. מחממים את האסכלה (גריל) או את חלקו העליון של תנור חשמלי לחום מקסימלי.
מוציאים את הבננות המטוגנות מהמחבת וממיסים בה את יתר החמאה. יוצקים לתוך המחבת את תערובת הביצים ומטגנים עד שהתחתית משחימה ונקרשת.
מעבירים את החביתה אל מתחת לגריל למספר דקות עד שהיא תופחת ומזהיבה, מפזרים אבקת סוכר ומניחים על מחציתה את הבננות המטוגנות. מקפלים את חציה על המלית ,זורים למעלה אבקת סוכר ומקשטים בפרוסות של הבננה הנותרת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון