חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתת סלט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתה טעימה ביותר, המשלבת סלט. מתכון מומלץ!
חביתת סלט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתה טעימה ביותר, המשלבת סלט. מתכון מומלץ!
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי מלפפון,
עגבניה,
קוביות גבינה בולגרית,
2-3 חתיכות קטנות של גבינה צהובה,
שמן,
ביצה.
אופן ההכנה
מכינים סלט קטן מחצי המלפפון, העגבניה וקביות הגבינה הבולגרית (5-6 חתיכות). לאחר מכן, שוברים ביצה אחת לתוך קערית קטנה, ומערבבים היטב. עכשיו שמים שמן במחבט (בלי להדליקו כרגע זה חשוב!!!) ושופכים את החלמון והחלבון המעורבבים של הביצה למחבט. מנענעים את המחבט כך שהחלמון והחלבון יתפרסו על כל המחבט ורק עכשיו מדליקים את האש. כאשר הביצה מקבלת קצת צבע בהיר מפזרים את הסלט על הביצה ובמיוחד באמצע. מפזרים קמה חתיכות קטנות של גבינה צהובה (ממש קצת כדי לא לקלקל את הטעם). מומלץ לשפוך קצת קצת שמן זית על הסלט. אין צורך להפוך את הביצה, כיבן שהיא פרוסה דק מאוד על כל המחבט. להגיש כשהביצה מקבלת צבע קצת כהה, אבל ממש קצת. בתאבון.
מגיש:
מקור: המצאה משלי
שתף את המתכון