חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף בסלסה מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף בסלסה מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף שלם. מנוקה
כף שמן זית
1 כף בצל ירוק קצוץ
1/3 כוס יין לבן עדיף יבש
3-4 כפות סלסה מנגו של טרז פזוס
מעט מלח
אופן ההכנה
מסננים את תוכן הסלסה מהנוזלים. משרים את חזה העוף בנוזלים למשך שעתיים או למשך כל הלילה.
הכנת המנה: מוציאים את העוף מהמקרר, מנגבים מעודפי נוזלים. מחממים את שמן הזית במחבת. כשהשמן מעשן, מוסיפים את חזה העוף. מטגנים את החזה מצד אחד עד שהוא שחום והופכים. מוסיפים את הבצל הירוק מערבבים.
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את היין הלבן ואת סלסת המנגו. מערבבים ומגרדים את המשקעים. מבשל עוד כמה דקות והופכים מידי פעם עד שהרוטב מסמיך.
מתבלים במעט מלח ועוד יין לבן אם צריך.
הצעת הגשה: מגישים עם תוספת אורז ופריחול'ס
מגיש: Dganit Amitay
מקור:
שתף את המתכון