חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ונודלס ברוטב צילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף ונודלס ברוטב צ'ילי
חזה עוף ונודלס ברוטב צילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף ונודלס ברוטב צ'ילי
הוראות הכנה
מרכיבים
כ- 400 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2+2+1 כפות שמן, לשלבי הבישול השונים
חבילת אטריות נודלס
3 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
2 גזרים קלופים, חתוכים למקלונים)גוליאני(
1 קישוא זוקיני, חתוך למקלונים)גוליאני(
1 פלפל אדום/ ירוק, חתוך לרצועות
1 כוס רצועות כרוב דקות או נבטים סיניים
3+3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל לפי הטעם
חומרים למישרה:
4 כפות שמן זית
4 כפיות רוטב סויה
1-2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות מיץ לימון טבעי
2 בצלים ירוקים חתוכים לפרוסות ועלי בזיליקום קטנים
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1.מערבבים את חומרי המישרה ומשרים את רצועות העוף
לפחות לשעתיים )אפשרי גם למשך הלילה(
2.מחממים בווק 2 כפות שמן ומטגנים, מערבבים על אש
בינונית גבוהה את רצועות העוף עד לקבלת גוון חום
ומניחים בצד.
3.מוסיפים עוד 2 כפות שמן לווק וצולים את השום
והג'ינג'ר למספר שניות. מוסיפים את מקלוני
הירקות על פי הסדר בהפרש של דקה אחד מהשני.
4.מחזירים את רצועות העוף ומוסיפים רוטב סויה
סיני ) 3 כפות( ורוטב צ'ילי מתוק ) 3 כפות(
ומערבבים עוד דקה.
5.במקביל, מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים
מומלחים כ- 4 דקות, עד שהן רכות וגמישות אך
עדיין אל- דנטה.
6.מסננים את האטריות ומערבבים עם 3 כפות רוטב
הסויה וכף שמן מעבירים את האטריות לקערה גדולה,
יוצקים מעל את העוף והירקות, מערבבים ומטבלים
במלח, פלפל, רוטב סויה בסגנון סיני ורוטב צ'ילי
מתוק – לפי הטעם. בוזקים מעל את הבצל הירוק ועלי
הבזיליקום ומגישים חם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון