חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף עם רוטב טריאקי וספגטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קליל וטעים ומהיר הכנה
חזה עוף עם רוטב טריאקי וספגטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קליל וטעים ומהיר הכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
1חזה עוף או הודו חתוך לרצועות
¼ כרוב חתןך לרצועות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1בצל גדול
מלח פלפל לפי הטעם
½ חבלה של ספגטי מבושל לפי ההוראות
3כפות רוטב טריאקי
3כפות צ'ילי מתוק - חריף תאילנדי
2כפות שמן
אופן ההכנה
לאחר שבישלנו את הספגטי נקח סיר רחב לא עמוק להוסיף כף שמן וכשזה חם להוסיף את חזה העוף. לערבב עד שישנה את צבעו להוציא להניח בצד. לפרוס את הבצל לשמיניות , להוסיף לסיר כף שמן ולהכניס את כל הירקות ולערבב כל הזמן. לבשל כל זה על להבה גדולה. לאחר כ-7דקות להוסיף את הבשר ולערבב לעוד 2 דקות. להוסיף את הספגטי לערבב. להוסיף את רוטב הטראקי ואת הצ'ילי לערבב לבשל עוד 2 דקות.
מגיש: שושה גולן
מקור:
שתף את המתכון